Over Turnhout Ekspres

Het magazine

Turnhout is een bruisende stad van durvers, denkers, doeners en dromers. Turnhout Ekspres geeft hen de aandacht die ze verdienen.

Turnhout Ekspres is het maandelijks magazine dat inwoners, organisaties, bedrijven, verenigingen met elkaar verbindt. Dat doen we door op zoek te gaan naar boeiende verhalen van waar Turnhoutenaren zoal mee bezig zijn en die te delen in een magazine, op deze website en via social media. We zijn streng waar het moet, maar proberen vooral constructief bij te dragen aan een ambiance van begrip en betrokkenheid.

Ons papieren magazine verschijnt 10 keer per jaar en valt gratis bij de mensen in de bus: in 17.000 brievenbussen.

Heb jij weet van boeiende verhalen of projecten die Turnhout zou moeten weten? Vertel het ons: redactie@turnhoutekspres.be

Het team

Vaklui met veel ervaring, dat kan je gerust zeggen van het team dat voor u Turnhout Ekspres maakt.

Ieder heeft al ruim zijn of haar sporen verdiend in het eigen vakgebied en brengt die expertise nu naar Ekspres.

Roel Sels en Dominic Depreeuw brengen samen ruim 50 jaar journalistieke ervaring mee vanuit hun verleden bij onder meer Gazet van Antwerpen, Het Laatste Nieuws, RTV, cultuurkrant Suiker, Made In Kempen en OPENDOEK magazine.

Sophie Loomans is het creatieve brein achter Grafisch bureau Fiks Studio dat voor grote en kleine bedrijven ontwerpen maakt.

Bart Van der Moeren heeft sinds zijn opleiding fotografie al gefotografeerd voor o.a. De Standaard, Trouw, HUMO, Knack, Suiker, De Groene Amsterdammer, El Pais, … Hij is de huisfotograaf van de Warande en Theatercompagnie De Spelerij. Zijn foto’s waren ook al te zien in het fotomuseum in Antwerpen.

Jelle Janssen is met zijn bedrijf MediaStyle.be de man achter de website en andere online opstoten van Ekspres.

Lupé (Peter Luyts) tekent al zowat zijn hele leven. Naast zijn cartoons (waarmee hij ooit de selectie haalde van de Wereldcartoonale in Knokke) tekent hij affiches, placemats, reclame, decors, signalisatieborden. Zijn creativiteit is tekenend … net als de goesting waarmee deze mensen u willen informeren over alle boeiende initiatieven in onze stad.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist